Stadswinkel Centrum, Stadhuis Rotterdam winnaar Architecture MasterPrize™

Het ontwerp van de nieuwe stadswinkel centrum wint internationale Architecture MasterPrize 2018

De nieuwe stadswinkel centrum in het Stadhuis van Rotterdam is uitgeroepen door de internationale jury als winnend project in de categorie Interior Design / Public Spaces. De prijs wordt in 2019 uitgereikt tijdens het AMP tweejaarlijkse winnaarsevenement in het Guggenheim Museum te Bilbao. Hier zal ook de presentatie zijn van het AMP jaarboek.

The Architecture MasterPrize™ (AMP) (voorheen American Architecture Prize AAP) wordt jaarlijks uitgereikt in 42 categorieën, verdeeld over de disciplines ‘architecture’, ‘interior design’, and ‘landscape architecture’.

zie projectpagina: Stadswinkel centrum Stadhuis Rotterdam

15 november 2018