logo dMdJ bruin - collectief

 

ABBIE LOGO kleur - collectief

architectencollectief deMunnik-deJong-Steinhauser

Architectencollectief deMunnik-deJong-Steinhauser is een samenwerkingsverband tussen deMunnik-deJong architecten en Abbie Steinhauser / ruimtelijk ontwerper.  Ons collectief werkt aan (interieur)architectuur in de breedste zin van het woord. Van retail en kantoren tot cultureel en museaal, van openbaar tot privé. Bij alle werken leidt het inpassen van de functionele eisen in de ruimtelijke context tot een oplossing op maat. De intensieve begeleiding van de projecten van begin tot eind is van grote meerwaarde voor de kwaliteit van het eindresultaat.

Het samenwerkingsverband tussen Bert de Munnik, Gertjan de Jong en Abbie Steinhauser is een beproefde samenwerking. Wij hebben alle drie vele jaren mooie werkervaring opgedaan bij Merkx + Girod architecten. Inmiddels werken wij ruim 7 jaar als zelfstandige architecten aan een grote diversiteit van projecten.

Gehuisvest in een oude zeepfabriek in de Jordaan delen wij een studio met diverse zelfstandige ontwerpers en ondernemers. Naast kennis en kunde worden een maquette-, onderzoeks-werkplaats en een materialenbibliotheek gedeeld. Samenwerkingen met andere architecten, vormgevers, kunstenaars en adviseurs spelen in alle onze werken een belangrijke rol.

contact

Kunnen wij u misschien helpen? Iedere vraag is anders... Een kennismaking is geheel vrijblijvend, dan bespreken we graag of we iets voor u kunnen betekenen. 

info@dmdj.nl

dit zijn wij..