logo dMdJ bruin - collectief

 

ABBIE LOGO kleur - collectief

architectencollectief deMunnik-deJong-Steinhauser

Architectencollectief deMunnik-deJong-Steinhauser is een samenwerkingsverband tussen deMunnik-deJong architecten en Abbie Steinhauser / ruimtelijk ontwerper.  Ons collectief werkt aan (interieur)architectuur in de breedste zin van het woord. Van retail en kantoren tot cultureel en museaal, van openbaar tot privé. Bij alle werken leidt het inpassen van de functionele eisen in de ruimtelijke context tot een oplossing op maat. De intensieve begeleiding van de projecten van begin tot eind is van grote meerwaarde voor de kwaliteit van het eindresultaat.

Het samenwerkingsverband tussen Bert de Munnik, Gertjan de Jong en Abbie Steinhauser is een beproefde samenwerking. Inmiddels werken wij al weer ruim 12 jaar aan een grote diversiteit van projecten.

Onze studio en/of werkplaats is gehuisvest in LOODS6, een oude loods en passasiegsterminal van de Koninklijke Nederlandse Stoomboot Maatschappij, gevestigd aan het IJ in Amsterdam. Samenwerkingen met andere architecten, vormgevers, kunstenaars en adviseurs spelen in alle onze werken een belangrijke rol. Wij stellen voor elke opdracht een passend team samen. Naast alle digitale technieken hanteren wij graag ook een ambachtelijk aanpak en werken veelvudlig met maquettes en materiaalproeven.

Mocht u geintresseerd zijn, kom dan langs voor kopje koffie en kennismaking. U bent van harte welkom.

 

 

contact

Kunnen wij u misschien helpen? Iedere vraag is anders... Een kennismaking is geheel vrijblijvend, dan bespreken we graag of we iets voor u kunnen betekenen. 

info@dmdj.nl

dit zijn wij..