Woonhuis Watergraafsmeer - ||

Verbouwing, in samenwerking met Jos Broekman en Abbie Steinhauser, van een woonhuis uit begin 19e eeuw in de Watergraafsmeer. Het betreft een complete verbouwing over de 3 bouwlagen. Het gehele huis is compleet gerenoveerd en aangepast naar de wensen van de nieuwe bewoners.

De keuken is betrokken bij de eetkamer. De badkamer is verbonden met de master bedroom door middel van een dubbelzijdig wandmeubel. Door het gehele pand zijn stalen puien geplaatst voor meer licht en zicht. De zolderverdieping is geheel bekleed met underlayment. Hier bevinden zicht de twee kinderslaapkamers met badkamer en het atelier. Door daglichten stroomt het daglicht het hart van het de woning binnen.

oplevering 

medio 2016

aannemer

Databouw

meubelmaker

Databouw

E-Installatie

Mazurel Installatietechniek

W-Installatie

pasterkamp installateurs

fotografie

Marjolein Blom ©